Heegderweg 33, 3888 MC Uddel

maandag t/m zaterdag 10:00 - 19:00

WhatsApp: 0622058133

Bel ons: 0622058133

Een kleine greep uit ons assortiment

Microsoft Surface Go

De Microsoft Surface Go - 8 GB - 128 GB gebruik je als laptop én als tablet voor simpele taken als verslagen typen en surfen op het internet. Met een dikte van maar 0,83 cm en een gewicht van 522 gram neem je hem makkelijk mee in je tas of check je onderweg naar werk alvast je mail. Dankzij de eenvoudig los te koppelen Surface Type Cover (los verkrijgbaar) kies je of je de Surface Go als laptop of als tablet gebruikt. Met de handige standaard aan de achterkant zet je hem neer om comfortabel aantekeningen te maken met de optionele Surface Pen. De batterij gaat zo'n 9 uur mee, dus neem hem gerust een dag met je mee zonder dat je op zoek hoeft naar een stopcontact.

Geïnteresseerd? neem dan contact op!

Xiaomi Mi A3

De opvolger van de Xiaomi Mi A2, de Mi A3, is nu verkrijgbaar bij Krygsman IT. Het is een compleet toestel waar je niet al te veel zak centjes voor nodig hebt. Ik durf wel te stellen dat dit een van de beste toestellen is die je onder de 200 euro kunt kopen. De Mi A3 heeft een groot 6.01 inch Super AMOLED scherm met dunne schermranden. De Mi A3 draait op een Qualcomm Snapdragon 665-processor met 4 GB of 6 GB werkgeheugen afhankelijk van welke versie je kiest. Deze combinatie zorgt ervoor dat je lekker snel schakelt tussen verschillende apps. De camera’s zijn indrukwekkend en ook de batterij is behoorlijk sterk. En inderdaad ik heb het over camera's, deze Mi A3 heeft namelijk maar liefst 3 camera's aan de achterkant. Dit geeft je extra flexibiliteit tijdens het maken van een foto. Er is namelijk 1 camera voor normale foto's aanwezig, 1 camera voor dichtbij, soort zoom lens, en 1 camera met groot hoek lens. Dit houdt in dat je extra veel kwijt kan op je foto. Bijvoorbeeld als je een foto wil maken van een grote groep mensen. Hij is daarnaast gemakkelijk in gebruik en draait op Google’s Android 10. Ontgrendelen doe je gemakkelijk met de vingerafdrukscanner onder het scherm van het toestel. Dan heb ik het ook echt over onder het scherm, je drukt namelijk met je vinger op het scherm en hij wordt veilig ontgrendeld.

Geïnteresseerd? neem dan contact op!

OnePlus 7T

De OnePlus 7T staat symbool voor datgeen wat OnePlus zo ontzettend populair maakt. Het is een toestel met hoogstaande features, een uitstekende batterij, een heerlijk display en een oplaadtechnologie waar je blij van wordt. En dat voor een uiterst betaalbare prijs. De OnePlus 7T is op het gebied van prijs/kwaliteit gewoon weer een typisch OnePlus smartphone. En dat is simpelweg een heel goed teken te noemen. Meer weten over de OnePlus 7T bekijk dan de video.

Geïnteresseerd? neem dan contact op!

Zodat u nooit voor verassingen komt te staan!

Uw eigen computer expert?

Snel even vragen hoe een je een nieuwe map aanmaakt of een vraag over een verdachte email die u heeft binnen gekregen. Maar ook problemen als waarom verspringt mijn beeld of werkt mijn muis niet meer. Vanaf 5 euro per maand een eigen computer expert. Bij Krygsman IT kan het.

Veilig online

Er komen elke dag steeds meer manieren om in te breken op computers, tablets, of telefoons. Daarom bieden wij voor zowel Android tablets en smartphones als Windows notebooks en desktop het Eset pakket aan. Eset beschermd bijvoorbeeld al bedrijven als Honda, T-Mobile en Canon. Bij Krygsman IT zijn Eset pakketten al verkrijgbaar vanaf 19,95 euro per jaar. De installatie van deze pakketten is daarnaast geheel kosteloos zowel zakelijk als privé!

Krygsman IT Smartphones

De smartphone die echt van jou is! De smartphone is al lang niet meer alleen een gebruikersvoorwerp het moet er ook gewoon goed uit zien. Gepersonaliseerde smartphones van SmartStore bieden de oplossing. Hiervoor gebruiken we drie millimeter dunne skins die naadloos aansluiten en nergens anders verkrijgbaar zijn. Dit geeft jouw nieuwe of huidige toestel die extra dimensie die niemand zag aankomen. Nou ja overdrijven is ook een kunst..... een Krygsman Edition smartphone ziet er gewoon beter uit dan andere smartphones! Benieuwd naar jouw gepersonaliseerde smartphone app je 2 favorieten kleuren en je model smartphone naar "0622058133"